Fluturasi, pliante in cutiile postale

Distributie neadresata drop mail, Plicuri, pliante adresate, Flyere, pliante distribuite in mana clientilor, Flyere distribuite pe parbrizele masinilor

De ce sa ne alegi?

Experienta de peste 15 ani in acest domeniu si rezultatele obtinute de clientii nostri ne demonstreaza ca aceasta metoda de promovare este eficienta si ne califica drept specialisti in domeniu. Expertiza si rezultatele excelente, obtinute in multele campanii desfasurate, sunt elementul decisiv in alegerea noastra ca furnizor pentru serviciile de distributie neadresata.

distributie pliante

Fluturasi, pliante in cutiile postale

Distributia neadresata de pliante in cutiile postale este un serviciu de comunicare cu costuri reduse, folosit pentru a comunica promotiile sau actiunile de produs, deschiderea de centre comerciale, anuntarea unor evenimente. Datorita faptului ca distributia neadresata se realizeaza la toate cutiile postale dintr-o zona compacta, aceasta permite propagarea unui mesaj printat catre multi consumatori intr-o perioada relativ scurta de timp.

Cere oferta!
distributie pliante

Plicuri adresate, pliante (distributie adresata)

Sortam corespondenta, la nivel de strazi si curieri pentru a optimiza maxim timpii de livrare, expediem corepondenta, centralizam rezultatele si emitem un raport detaliat electronic.

Cere oferta!
distributie pliante

Flyere, pliante distribuite in mana clientilor

Sampling-ul reprezinta o campanie de promovare a unui serviciu/produs in diferite locatii: supermarketuri, stradal, parcuri, institutii, baruri, piete cu trafic intens, etc. prin distribuirea de materiale publicitare catre persoanele aflate in locatia respectiva.Gasim promoterii cei mai potriviti pentru brand-ul tau. Pentru ca vrem sa ne asiguram ca esti pe deplin multumit, te putem invita si pe tine sa ii cunosti si sa le prezinti pe scurt serviciul sau produsul pe care il lansezi sau promovezi.

Cere oferta!

Un client multumit este cea mai buna strategie de afaceri!